Inisiatif

Peristiwa
25/6/20
Isu
Selangor

Siri Jelajah Silaturahim Parlimen Ampang (Bahagian 1)

Ikuti video Jelajah Silaturahim Parlimen Ampang antaranya ke lokasi Dewan Komuniti MPAJ Kg. Ampang Indah, Dewan Komuniti MPAJ Tasik Tambahan dan Dewan Orang Ramai Sri Ampang pada 21 Jun lepas.

Jelajah ini diisi dengan Program Penerangan Anti Dadah oleh PEMADAM Selangor di Dewan Komuniti MPAJ Kg. Indah bagi membincangkan usaha serta strategi dalam memerangi penyalahgunaan dadah di kawasan Ampang.

Selain itu saya turut berpeluang bertemu dan berbincang dengan pimpinan KEADILAN Cabang Ampang bagi memberi penerangan mengenai dasar dan program Kerajaan Negeri Selangor serta memberi penjelasan tentang situasi semasa politik di Selangor.  

Rata-rata anggota dan masyarakat yang hadir kekal setia dengan prinsip perjuangan KEADILAN selaku wadah parti berbilang kaum yang mengangkat agenda reformasi sebagai matlamat asas.

Terima kasih buat warga Ampang yang hadir dan memberi makluman mengenai isu-isu yang memerlukan perhatian Kerajaan Negeri Selangor. Saya yakin para pemimpin masyarakat di kawasan ini akan terus memainkan peranan penting melaksanakan amanah dan mandat yang telah diberikan oleh rakyat.

REFORMASI!

__

YAB Dato' Seri Amirudin Shari

Dato' Menteri Besar Selangor

Seterusnya
SELANGOR MAJU BERSAMA
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.