Inisiatif

Peristiwa
19/4/25
Isu
Selangor
Negara

Selamat Mengundi kepada semua anggota KEADILAN!

Selamat Mengundi kepada semua anggota KEADILAN!

Kita kini memasuki minggu kedua Pemilihan KEADILAN 2025. Pada 18 hingga 20 April, proses pengundian akan berlangsung di Kelantan, Terengganu, Pulau Pinang, Wilayah Persekutuan, Pahang, Sabah dan Johor.

Saya mengajak semua anggota untuk turun mengundi dan menunaikan hak serta tanggungjawab sebagai anggota parti. Undi anda adalah suara reformasi dan harapan untuk masa depan KEADILAN yang lebih utuh.

Dato’ Seri Amirudin Shari

Naib Presiden KEADILAN

Pengerusi MPN KEADILAN Selangor

#PemilihanKEADILAN2025

May be an image of 1 person and text that says '2025 PEMILIHAN KEADILAN Adil Bebas Bersih AdiBebasBersihTelusBerintegriti Telus Berintegriti SELAMAT MENGUNDI kepada Gemua Anggota MINGGU KEDUA: 18 APRIL 2025 JUMAAT KELANTAN & TERENGGANU 19 APRIL 2025/ SABTU PULAU PINANG, WILAYAH PERSEKUTUAN PAHANG 20 APRIL 2025 AHAD SABAH JOHOR DATO' SERI AMIRUDIN SHARI Naib Presiden KEADILAN Pengerusi MPN KEADILAN Selangor'
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.